Mijn naam is Astrid Bongers.

 

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in o.a. Duitsland en in the U.S.A., na heel Nederland verkend te hebben ben ik weer thuis gekomen in het mooie Brabant. Al 25 jaar ben ik op en rond paarden te vinden, zowel werk gerelateerd als hobbymatig.

In mijn jaren voordat ik mijn passie in de Working Equitation heb gevonden, ben ik zowel in de dressuur als springen actief geweest. Zowel als groom & coach en ook als ruiter.

 

In de Working Equitation ben ik begonnen met mijn Mangalarga Marchador merrie en sinds een aantal jaar met mijn Lipizzaner merrie. Samen zijn we op weg om onze geschiedenis verder voort te zetten. Na verschillende NK’s heel mooi te hebben afgesloten en een EK in Parijs gereden te hebben, gaan we verder in deze stijgende lijn.

 

Naast het trainen van mijn eigen paarden, help ik graag mensen met hun paarden. Hiervoor gebruik ik verschillende methodes: vrijwerken ; longeren ; aan de hand werken ; rijden, dit is geheel afhankelijk van de combinatie.

Tevens heb ik mijn papieren gehaald om officieel als Trainer & Coach door het leven te mogen gaan. Deze opleiding heb ik gevolgd met de filosofie gebaseerd op de Klassieke Rijkunst.

Als trainer & coach heb ik geleerd om mee te gaan met de wensen van de personen die begeleiding willen krijgen op elk niveau.

 

Ik ben heel blij met de kans die ik gekregen heb om met het Jeugd Stimulerings Plan te mogen samenwerken. Om deel uit te mogen maken van het team. Om samen te mogen werken met de jeugd, met de TOEKOMST !!! Trots ben ik om de ontwikkelingen te zien bij de jeugd en om de groei samen te kunnen en mogen meemaken.